Lunch Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de perziken en verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in plakjes. Snipper de sjalotjes. Stap 2 Verhit de grillpan. Smeer de braadworsten in met de olijfolie. Gril ze in 10 minuten helemaal gaar, keer regelmatig. Stap 3 Neem uit de pan en leg de plakjes perzik erin. Grill ze kort aan beide kanten tot er mooie grillstrepen ontstaan. Stap 4 Meng de chilisaus met de crème fraîche. Stap 5 Snijd de pistoletjes in aan de bovenkant en vouw ze iets open. Vul met de veldsla, plakjes perzik en braadworsten. Stap 6 Lepel er wat van de chilidip over en bestrooi met de gesnipperde sjalot.
Aanvullende benodigdheden - Grillpan
Voedingswaarden (per portie)
Energie 626 kcal
Eiwit 28 g
Koolhydraten 58 g
Vet 30 g
Waarvan verzadigd 11 g