Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de spitskool in dunne repen. Hak de pinda’s fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Stap 2 Meng de spitskool met de courgettespaghetti, wortel, bonen en de helft van de pinda’s. Breng op smaak met 2 el sesamolie, de rasp en sap van de limoen, peper en zout. Stap 3 Snijd de tofu in blokjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tofu 3 minuten. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 4 Verdeel de groente-noedels over de take away bakjes en garneer met de tofu, saté saus en de rest van de pinda’s. Lekker met koriander.
Aanvullende benodigdheden - take away noedelbakjes
Voedingswaarden (per portie)
Energie 823 kcal
Eiwit 42 g
Koolhydraten 39 g
Vet 51 g
Waarvan verzadigd 8 g