Ga naar de hoofdinhoud

Gevulde croissant met ei

4 personen Eenvoudig 25 minuten Ontbijt

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de cherrytomaten door de helft. Maak een inkeping door de croissant in de lengte aan de bovenkant in te snijden. Hak de peterselie grof. Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de spinazie en de cherrytomaten over de croissants. Breek in iedere croissant een ei kapot en verdeel de oude kaas er overheen. Plaats de croissants 15 minuten in de oven tot het ei gestold is. Verhit intussen een droge pan en bak het ontbijtspek in 6 minuten krokant. Serveer de croissants met het krokant gebakken ontbijtspek en garneer met de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 251 kcal
Eiwit 16.899999618530273 g
Koolhydraten 18.700000762939453 g
Vet 17.299999237060547 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden ontbijtrecepten