DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Gestoofde kabeljauw in preisaus

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(1)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Laat de vis ontdooien. Stap 2 Was de prei en snijd in ringen. Hak de knofook fijn. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Stap 3 Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de prei en de knoflook in 4 minuten zacht. Stap 4 Voeg handje voor handje de spinazie toe en laat slinken. Schenk de kookroom erbij en voeg het citroensap en rasp toe. Stap 5 Breng op smaak met zout en peper en leg de stukken kabeljauw in de roomsaus, draai het vuur laag en stoof in 10 minuten gaar. Stap 6 Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de aardappelschijfjes om en om in 10 minuten goudbruin. Stap 7 Bestrooi met de Italiaanse kruiden en bak deze nog 2 minuten mee. Stap 8 Serveer de gestoofde kabeljauw met de aardappelschijfjes.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 541 kcal
Eiwit 28 g
Koolhydraten 40 g
Vet 27 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden
recepten