DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Entrecote met opgeklopte kruidenboter

Hoofdgerecht Eenvoudig 30 minuten
(0)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Hak de kappertjes fijn. Snijd de bieslook fijn. Rasp de knoflook. Klop met een handmixer de boter in circa 5-8 min. luchtig en tot deze wit ziet. Stap 2 Voeg de kappertjes, bieslook, knoflook, dragon, gerookt paprikapoeder, zure room en mosterd toe. Meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Zet koel tot gebruik. Stap 3 Steek de barbecue aan. Bestrooi de entrecote met peper en zout. Rooster in circa 8-10 minuten goudbruin en rosé van binnen. Stap 4 Keer halverwege. Neem van de barbecue en laat verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd het vlees in plakjes en serveer de opgeklopte kruidenboter eroverheen. Stap 5 Lekker met een gepofte aardappel
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - handmixer- barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 674 kcal
Eiwit 64 g
Koolhydraten 1 g
Vet 46 g
Waarvan verzadigd 25 g
Trefwoorden
receptenbarbecuevlees