Ga naar de hoofdinhoud

Blini met carpaccio en komkommersalsa

0 personen Eenvoudig 30 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

0 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Hak de dragon fijn. Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit. Snijd de helften in de lengte in dunne repen en snijd deze in heel kleine blokjes. Laat de blokjes in een zeef goed uitlekken en druk het vocht eruit. Laat ze daarna op keukenpapier uitlekken. Meng de komkommerblokjes in een kom met wat zout en peper en de dragon. Bewaar ze afgedekt in de koelkast. Snijd de vijgen in reepjes. Drapeer op elke blini wat carpaccio. Schep de komkommerblokjes erop en garneer met reepjes vijg, Parmezaanse kaas en pijnboompitten uit de carpaccioverpakking.
Aanvullende benodigdheden - handmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 55 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 6 g
Vet 2 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden borrelhapjehapjesnelMakkelijkoud en nieuwcarpaccioblinirecepten