Recepten

BBQ beeftaco plateau

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verhit de barbecue. Snijd de ui in dunne halve ringen. Pers 1 limoen uit en snijd de andere in partjes. Meng ½ tl zout en het limoensap door de rode ui en laat 15 minuten marineren. Wrijf intussen de entrecotes in met de picadillokruiden, peper en zout. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd de in kwarten. Gril de entrecotes en paprika 8 - 10 minuten op de barbecue. Keer halverwege. Laat de entrecotes 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Halveer de avocado’s, verwijder de pitten schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil snijd in reepjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de entrecotes overdwars in reepjes. Bereid de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de avocado, paprika, rode uien pickle, entrecote, veldsla, crème fraîche, hot salsa, limoenpartjes en tacoschelpen over een grote schaal of dienblad en laat iedereen zijn eigen taco vullen. Lekker met koriander.
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 674 kcal
Eiwit 43 g
Koolhydraten 33 g
Vet 39 g
Waarvan verzadigd 13 g
Trefwoorden Snackrecepten
'