Ga naar de hoofdinhoud

Bagel met Hollandse garnalensalade

4 personen Eenvoudig 20 minuten Brunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de dille fijn. Verwijder het klokhuis van de appels. Snijd één appel in blokjes van 1 cm en één appel in plakken van 5 mm dik. Meng de Hollandse garnalen met de dille, appelblokjes, mayonaise en de Griekse yoghurt. Breng de garnalensalade op smaak met zout en peper. Verdeel de bagels over een rooster en bak de bagels af in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Schaaf intussen 250 gr van de komkommer in plakken met een mandoline of kaasschaaf. Snijd de bagels open en verdeel hier de veldsla, garnalensalade, komkommerslierten en plakken appel.
Aanvullende benodigdheden - kaasschaaf- appelboor
Voedingswaarden (per portie)
Energie 409 kcal
Eiwit 20 g
Koolhydraten 48 g
Vet 14.199999809265137 g
Waarvan verzadigd 2.5999999046325684 g
Trefwoorden brunchrecepten