Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse entrecote met frisse salade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse entrecote met frisse salade
Stap 1
Laat de boter op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Wrijf de entrecotes in met de steakkruiden, knoflookvlokken en de helft van de boter. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Wrijf de maiskolven in met de rest van de boter.
Stap 4
Steek de barbecue aan. Gril de maiskolven op de barbecue of in een grillpan in 10 minuten gaar. Keer regelmatig.
Stap 5
Grill de entrecotes in 3 minuten per kant rosé. Laat rusten onder aluminiumfolie.
Stap 6
Snijd de radijs in plakjes en hak de kruiden fijn. Snijd de maiskorrels van de kolf. Meng de groenten en kruiden met de kropslamelange.
Stap 7
Besprenkel met de rodewijnazijn
