Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zeevruchtenpoffertjes met bosui en teriyakisaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zeevruchtenpoffertjes met bosui en teriyakisaus
Stap 1
Klop de bouillon met het ei, de sojasaus en bloem tot een glad beslag. Voeg de zeevruchten, gember en de helft van de bosui toe aan het beslag.
Stap 2
Verhit de poffertjespan en vet in met de olie. Giet het beslag in de poffertjespan en bak 1-2 minuten aan beide kanten goudbruin.
Stap 3
Meng de mayonaise met de azijn. Schep de mayonaise en de teriyakisaus in de spuitzakjes.
Stap 4
Knip als je diepvrieszakjes gebruikt er een puntje af. Leg steeds 5-7 poffertjes in een cirkel zodat ze elkaar net overlappen.
Stap 5
Spuit eerst een toefje mayonaise op elk poffertje met daarop een iets kleiner drupje teriyakisaus. Bestrooi eventueel met de rest van de bosui.
Aanvullende benodigdheden
- - poffertjespan
- - 2 spuitzakken
- - 2 diepvrieszakjes
Voedingswaarden
- Energie255 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten28 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
