Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Worteltaart-pannenkoek
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Worteltaart-pannenkoek
Stap 1
Voeg de helft van de melk toe aan de pannenkoekmix en mix tot een glad beslag. Klop de rest van de melk en de eieren erdoor.
Stap 2
Rasp de helft van de sinaasappelschil en pers de vrucht uit. Houd het sap apart. Schep de wortel en sinaasappelrasp door het beslag.
Stap 3
Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak hierin dunne pannenkoeken van het beslag. Houd ze warm en vouw ze in vieren of dubbel.
Stap 4
Meng het sinaasappelsap met de kwark, honing en noten en serveer bij de pannenkoeken.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie360 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten26 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
