Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Vadouvan-bloemkoolroosjes met mangochutney
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Vadouvan-bloemkoolroosjes met mangochutney
Stap 1
Maal in de hakmolen de ui met de knoflook en de vadouvan fijn. Voeg de olijfolie en het citroensap toe en maal tot een smeuïge pasta.
Stap 2
Doe de vadouvanpasta in een schaal. Schep er de bloemkoolroosjes door en laat ca. 15 min. afgedekt marineren.
Stap 3
Rijg de bloemkoolroosjes eventueel aan spiesen. Gril ze op de hete barbecue in ca. 8-10 min. bruin en beetgaar.
Stap 4
Leg de bloemkoolspiesen op een schaal. Bestrooi met de blaadjes munt en serveer met de mangochutney om te dippen.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - 4 metalen spiesen
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie88 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten10 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd1 g
