Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake met teriyaki-kip en noedels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake met teriyaki-kip en noedels
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Wentel de kipfilets door de teriyakisaus en leg op de bakplaat.
Stap 2
Halveer de spruiten. Snijd de paprika in stukken van 2 cm.
Stap 3
Meng de spruiten, paprika en champignons met de olie. Verdeel de groenten rondom de kipfilets. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Rooster de kipfilet met de groenten in de oven in 25 min. lichtbruin en gaar. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de cashewnoten grof.
Stap 5
Snijd de helft van de teriyakikip in plakjes (zie tip). Verdeel de noedels met de groenten en kip over 4 kommen. Bestrooi met de cashewnoten.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie460 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten33 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
