Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tomaatjes gevuld met biefstuktapenade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tomaatjes gevuld met biefstuktapenade
Stap 1
Hak de peterselie fijn. Halveer de tomaatjes en schep de pitjes eruit.
Stap 2
Dep de binnenkant van de tomaatjes met keukenpapier goed droog. Vul elk tomaatje met een flinke lepel biefstuktapenade.
Stap 3
Strooi de peterselie en kappertjes erover en garneer met een plakje Parmezaanse kaas.
Stap 4
Zet de tomaatjes op een schaal, dek goed af met plasticfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.
Stap 5
Laat de gevulde tomaatje voor serveren weer op kamertemperatuur komen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie50 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten1 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g
