Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagliatelle met venkel, spinazie & gekookt ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagliatelle met venkel, spinazie & gekookt ei
Stap 1
Kook de eieren 7 min. in kokend water. Giet af, spoel koud en pel ze. Verhit intussen de roomboter in een koekenpan op een middelhoge stand en bak de venkel met wat zout 10 min. Voeg de knoflook en chilivlokken toe en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
Stap 2
Kook intussen de pasta beetgaar, giet af en houd een kopje kookwater apart. Meng de pasta en kaas door de groenten. Voeg wat kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verdeel over diepe borden en serveer elk bord met een eitje.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie708 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten75 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
