Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Surf en turf crostini
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Surf en turf crostini
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het ciabattabrood in 12 plakken. Smeer in met 2 el olijfolie en rooster in 10 minuten krokant.
Stap 2
Wrijf de biefstuk in met de tex mex kruiden en wat zout. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan en bak hierin de biefstuk in 2 minuten per kant rosé. Laat vijf minuten rusten in aluminiumfolie. Bak de garnalen twee minuten in het achtergebleven bakvet.
Stap 3
Hak de peterselie fijn en snijd de biefstuk in 12 plakjes. Besmeer de crostini’s met de aioli en leg er een plakje biefstuk op. Plaats met een tapasprikker de garnaal bovenop. Bestrooi met peterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - 12 tapasprikkers
Voedingswaarden
- Energie385 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten21 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
