Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Sukadelappen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Sukadelappen
Stap 1
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Strooi de bloem op een bord. Wentel het vlees aan beide kanten door de bloem.
Stap 2
Smelt in een braadpan de boter. Bak de sukadelappen op een middelhoge stand in 8 min. aan beide kanten aan.
Stap 3
Schenk de bouillon langs de rand in de pan. Voeg het laurierblaadje toe en breng aan de kook.
Stap 4
Stoof de sukadelappen met de deksel op de pan op een lage stand in 2 uur zacht en gaar. Neem de deksel van de pan en laat het stoofvocht tot de gewenste dikte inkoken.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie245 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten4 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
