Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Slawrap met Aziatische kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Slawrap met Aziatische kip
Stap 1
Snijd de gember in dunne reepjes en de ui in ringen. Pers de knoflook uit. Snijd de chilipeper zonder zaadjes fijn en de kip in blokjes.
Stap 2
Verhit de sesamolie in een wok op hoog vuur. Doe de rode ui, knoflook, chilipeper en gember in de wok en bak voor 3 minuten.
Stap 3
Indien nodig, doe wat extra sesamolie in de pan en schep daarna de kip erbij. Bak aan alle kanten goudbruin. Schenk vervolgens de kookwijn en oestersaus bij de kip. Laat het geheel 3 minuten inkoken. Doe nu de wortel erbij en roer door elkaar.
Stap 4
Pak een groot slablad. Schep een lepel van het kip-wortel mengsel erin en strooi er wat basilicum overheen. Voeg eventueel extra toppings toe, zoals sesamzaadjes.
