Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rundvleesstoofpot met hutspotgroenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rundvleesstoofpot met hutspotgroenten
Stap 1
Snijd de ribbraadlappen in grove stukken. Kruid het vlees met de paprikapoeder, kaneel, komijn en wat zout en versgemalen zwarte peper en bak de stukken in een braadpan met olijfolie in 4-6 minuten bruin.
Stap 2
Snijd ondertussen de knoflook in plakjes.
Stap 3
Schep de plakjes knoflook en tomatenpuree erdoor en bak alles nog 1-2 minuten. Schenk de bouillon erbij en breng het vocht tegen de kook aan.
Stap 4
Stoof het vlees afgedekt 2 uur op heel zacht vuur (zo nodig op een vlamverdeler).
Stap 5
Schil en snijd de aardappelen in blokjes van 3 cm. Schep de hutspotgroenten en aardappelen door het vocht en stoof het vlees en de groenten in nog 20-30 minuten zachtjes gaar.
