Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Quinoabowl met geroosterde bloemkool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Quinoabowl met geroosterde bloemkool
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui en snijd in fijne halve ringen. Snijd de tomaten in parten en de bloemkool in roosjes van 2 cm.
Stap 2
Verdeel de bloemkoolroosjes over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 2 el olijfolie over. Breng op smaak met zout en peper en plaats in de oven voor 20 minuten.
Stap 3
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 4
Hak de peterselie grof. Meng de helft van de peterselie door de quinoa.
Stap 5
Verdeel de quinoa, bloemkool, rode ui en tomaat over de borden. Garneer met de overige peterselie en de dressing.
