Procureursrollade met couscoussalade
Ingrediënten
Bereidingswijze Procureursrollade met couscoussalade
Stap 1
Verwarm de boter in een grote pan. Bak de rollade rondom bruin in de hete boter. Schenk er een klein beetje water bij en laat het op laag vuur in 50-60 minuten doorbraden. Laat de rollade na het braden even rusten.
Stap 2
Doe intussen de couscous in een kom en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Halveer intussen de aubergine in de lengte en snijd de helften in plakjes van 0,5 cm. Halveer de cherrytomaatjes.
Stap 4
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aubergine in 8 - 10 minuten goudbruin en gaar.
Stap 5
Bak de laatste 3 minuten de tomaten mee. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6
Roer de couscous los met een vork. Meng de helft van de pesto en de warme aubergine en tomaatjes door de couscous. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over een platte schaal.
Stap 7
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel met de rest van de pesto over de couscoussalade. Garneer met de verse basilicum en serveer met de procureursrollade.
