Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pintxo's met rosbief en chimichurri
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pintxo's met rosbief en chimichurri
Stap 1
Meng de knoflook, ui, peterselie, oregano, 6 eetlepels olijfolie en de azijn in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een grof mengsel. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Snijd de ciabatta in plakken en bestrijk met de overige olijfolie. Verhit de grillpan en rooster het brood tot er aan beide kanten mooie grillstrepen ontstaan.
Stap 3
Leg wat rucola en rosbief op elke plak ciabatta. Steek vast met een prikker en schep een lepeltje chimichurri erop.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - grillpan
- - cocktailprikker
Voedingswaarden
- Energie380 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten31 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd3 g
