Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Piccalilly
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Piccalilly
Stap 1
Kook de wortel en bloemkool in circa 5 minuten beetgaar en laat afkoelen.
Stap 2
Verhit in een steelpan de azijn, gember, kerrie, kurkuma en suiker. Roer door en breng aan de kook.
Stap 3
Meng de bloem met 1 eetlepel water. Roer dit bloemmengsel door de azijn en kook op middelhoge stand tot de saus gebonden is.
Stap 4
Voeg alle groenten toe en kook deze nog een halve minuut mee. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Vul de pot(ten) met de piccalilly en laat omgekeerd afkoelen.
Aanvullende benodigdheden
- - weckpot
 - - schone jampot
 
Voedingswaarden
- Energie300 kcal
 - Eiwit6 g
 - Koolhydraten63 g
 - Vet2 g
 
