Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Peultjessalade met kippendijblokjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Peultjessalade met kippendijblokjes
Stap 1
Snijd de radijs in plakjes op de mandoline. Maak de peultjes schoon en snijd de snijbonen schuin.
Stap 2
Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm, meng met de pikante kipkruiden en laat 10 minuten marineren in de koelkast.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook, zet hier het stoommandje op en stoom de snijbonen 7 minuten.
Stap 4
Voeg na 3 minuten de peultjes toe en stoom beetgaar. Haal de groentes uit het stoommandje.
Stap 5
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kippendij 10 minuten goudbruin en gaar.
Stap 6
Meng de peultjes en snijbonen met de radijs en sojabonen. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verdeel de salade en kippendij over de borden. Verdeel de tuinkruidendressing over de salade.
Aanvullende benodigdheden
- - mandoline
- - stoommandje
Voedingswaarden
- Energie475 kcal
- Eiwit32.2 g
- Koolhydraten12 g
- Vet31.1 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
