Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Perzikpudding met kaneel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Perzikpudding met kaneel
Stap 1
Laat de perziken uitlekken en vang de siroop op in een ruime kom. Voeg de gecondenseerde melk en kaneel toe. Roer de kloppudding erdoor en klop met een garde in 1-1½ min. flink op.
Stap 2
Verdeel het mengsel over 6 kommetjes, glaasjes of kopjes en zet minimaal 10 min. afgedekt in de koelkast.
Stap 3
Snijd de perziken in plakjes en verdeel over de puddinkjes, spuit er een flinke toef slagroom op en bestrooi met het koekkruim.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie351 kcal
 - Eiwit7 g
 - Koolhydraten51 g
 - Vet13 gWaarvan verzadigd6 g
 
Trefwoorden
