Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Panzanella met sardientjes en olijven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Panzanella met sardientjes en olijven
Stap 1
Meng de ciabatta met 2 eetlepels olijfolie, de knoflook, zout en peper. Verhit een koekenpan en bak hierin het brood rondom goudbruin en knapperig.
Stap 2
Meng de overige olijfolie met de azijn. Voeg de ui toe, breng op smaak met zout en laat 5 minuten staan.
Stap 3
Meng in een kom de tomaten, paprika, olijven en croutons. Schenk de dressing met rode ui erover en roer door. Verdeel de sardientjes erover en bestrooi met de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie580 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten41 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd6 g
