Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Paddenstoelen op brood
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Paddenstoelen op brood
Stap 1
Ris de blaadjes van de tijm en oregano. Ris de naaldjes van de rozemarijn en hak de kruiden fijn.
Stap 2
Meng de boter met de gehakte kruiden en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 3
Snipper de sjalot. Snijd de paddenstoelen klein. Snijd de portobello's in plakjes.
Stap 4
Verhit een koekenpan met 2 el kruidenboter en fruit de sjalot. Bak de paddenstoelen bij de sjalot op hoog vuur bruin en gaar. Breng op smaak met versgemalen peper.
Stap 5
Snijd de broodjes in dikke plakken en bestrijk met de kruidenboter. Verdeel er de paddenstoelen over.
Stap 6
Schaaf er met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de Parmezaanse kaas over. Serveer met de resterende kruidenboter.
