Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Oosterse salade met kabeljauw en mango
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Oosterse salade met kabeljauw en mango
Stap 1
Breng een grote pan, waar een stoommandje of grote vergiet op past, met een laagje water aan de kook. Bestrijk het stoommandje of vergiet met olie. Leg de visballetjes in het stoommandje en zet dit op de pan. Sluit af met een deksel en stoom de balletjes in circa 5 minuten gaar op een lage stand. Laat afkoelen tot lauwwarm.
Stap 2
Giet kokend water over de taugé en laat uitlekken. Wel de rijstnoedels 3 minuten in kokend water. Roer los en giet af. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Knip de noedels een keer door en schep ze in een grote schaal om met de visballetjes, pikante dressing, overige bosui, taugé, mango en groene kruiden. Serveer in kommen.
