Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mueslireep appel kaneel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mueslireep appel kaneel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de gedroogde appelpartjes in stukjes.
Stap 2
Schep de krokante muesli met de appel, noten en rozijnen in de keukenmachine. Breng op smaak met de kaneel en rasp er 2 tl citroenschil van de citroen boven.
Stap 3
Maal samen in de keukenmachine tot een grove massa.
Stap 4
Verwarm in een hapjespan de honing met de olie en 2 el water. Schep het mueslimengsel in de pan en roer tot een plakkerige massa ontstaat.
Stap 5
Verdeel het mengsel gelijkmatig over de bakplaat. Druk de massa in een rechthoekige vorm met een dikte van 1 cm.
Stap 6
Bak de muesli in 25 minuten bruin en knapperig in de oven. Dek de plaat na 15 minuten af met aluminiumfolie.
Stap 7
Laat helemaal afkoelen en snijd dan in 6 repen.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie201 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten25 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
