Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Luie eenpanslasagne met aubergine en spinazie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Luie eenpanslasagne met aubergine en spinazie
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C
Stap 2
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de aubergine in blokjes.
Stap 3
Verhit de olijfolie in de braadpan en fruit de ui en knoflook 2 minuten aan, voeg de aubergine toe en bak in 5 minuten zacht. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Schep de spinazie en de roomkaas erdoor en breng op laag vuur aan de kook. Breek de lasagnevellen in stukken en roer met 250 ml heet water en de gerookte zalm door de pastasaus. Zorg ervoor dat de lasagne goed onder de saus zit.
Stap 5
Bestrooi de lasagne met de kaas en gaar deze nog 20 minuten in de oven, tot de lasagnevellen gaar zijn.
