Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lemon-mascarpone paastaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lemon-mascarpone paastaart
Stap 1
Doe de slagroom, mascarpone en 4 el lemoncurd in een kom en meng met de handmixer op de lage stand. Zet de mixer dan op de hoogste stand en klop tot een luchtige stevige crème is.
Stap 2
Laat afgedekt 30 minuten opstijven in de koelkast.
Stap 3
Schil intussen de kiwi’s en snijd in blokjes van 1 cm. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes van 1 cm. Meng met de kiwi en de rest van de lemoncurd.
Stap 4
Neem de mascarponecrème uit de koelkast en bestrijk de tulband er rondom royaal mee. Strijk de bovenkant een beetje plat, zodat de topping erop blijft liggen.
Stap 5
Verdeel de kiwi-mangosalade erover en versier met de paaseitjes en paashaasjes. Laat nog 30 minuten opstijven in de koelkast.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - chocolade paaseitjes
- - chocolade paashaasjes
Voedingswaarden
- Energie265 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten25 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd10 g
Trefwoorden
