Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Lactosevrije ontbijttaart
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Lactosevrije ontbijttaart
Stap 1
Verwarm de oven voor op 170⁰C.
Stap 2
Maal 150 gram havervlokken in een keukenmachine tot meel. Smelt de kokosolie in een steelpannetje.
Stap 3
Hak de hazelnoten fijn en meng met het havermeel, de kokosolie en ⅔ van de honing honing tot een deeg. Kneed tot een deegbal.
Stap 4
Bekleed de springvorm met bakpapier.
Stap 5
Verdeel het deeg over de bodem en druk aan met de achterkant van een lepel. Zorg dat de hele bodem bedekt is en aan de randen zo’n 1 cm omhoog komt.
Stap 6
Bak de taartbodem in 25 minuten goudbruin en knapperig in de oven.
Stap 7
Laat de taartbodem helemaal afkoelen en vul daarna met de Arla Griekse yoghurt lactofree. Maak af met de overgebleven honing en het fruit.
