Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knolselderijrösti met zalm en sperziebonensalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knolselderijrösti met zalm en sperziebonensalade
Stap 1
Schil de knolselderij en rasp grof. Snipper de uien. Meng de knolselderij, helft van de ui, bloem, eieren en kaas door elkaar.
Stap 2
Giet de zalm af en schep door het röstimengsel. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie. Schep van de helft van het beslag 6 bergjes in de pan. Bak de rösti in 4 min. per kant goudgeel en gaar. Leg de rösti op een bord en houd onder een deksel warm. Bak op dezelfde manier nog 6 rösti.
Stap 4
Kook intussen de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet de sperziebonen af, spoel koud onder stromend water en laat goed uitlekken. Meng met de rest van de ui en yoghurtdressing.
Stap 5
Leg de knolselderijrösti op 4 borden. Schep de sperzie bonensalade ernaast.
