Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipcurry flatbread met aardappelpartjes uit de airfryer
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipcurry flatbread met aardappelpartjes uit de airfryer
Stap 1
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Haal 8 blaadjes van de kropjes sla los en snijd de rest fijn. Snijd 2 komkommers in plakjes en de rest in blokjes. Snijd de koriander grof.
Stap 2
Meng de gesneden sla, komkommerblokjes en ¾ van de koriander met de dressing in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Bak de aardappelpartjes in 9-11 min. in het mandje van de airfryer goudgeel.
Stap 4
Trek intussen de kip met 2 vorken in stukjes en verwarm in de curry in een hapjespan op een matige stand. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Beleg de flatbreads met de slablaadjes en komkommerplakjes. Verdeel de kipcurry erover. Serveer met de aardappelpartjes, mangochutney en salade.
Aanvullende benodigdheden
- - airfryer
Voedingswaarden
- Energie576 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten83 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
