Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaasstengel sinterklaasstafjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaasstengel sinterklaasstafjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Splits de eieren en klop de eidooiers los. De eiwitten worden niet gebruikt.
Stap 2
Rol het deeg op een snijplank uit en snijd in de breedte in 32 gelijke repen. Leg telkens 2 plakjes deeg op elkaar zodat je 16 plakjes hebt. Pak de uiteinden van elke reep en draai in tegen gestelde richting zodat ze gedraaid zijn. Knijp de uiteinden een beetje dicht en rol ca. 3 cm van 1 kant tot een krul die de bovenkant van de staf vormt.
Stap 3
Leg de stafjes op de met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met de eidooier en bestrooi met de kaas.
Stap 4
Bak in 12-15 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie105 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten5 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd5 g
