Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse stoof met tagliatelle
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse stoof met tagliatelle
Stap 1
Pel en snijd de knoflook en uien fijn. Snijd de runderlappen in blokken van 2 cm. Snijd de Italiaanse kruiden fijn.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak het vlees 5 minuten, voeg de knoflook en ui toe en bak 3 minuten mee.
Stap 3
Blus het vlees af met de rode wijn en voeg de suiker, tomatenblokjes, 200 ml water en de helft van de Italiaanse kruiden toe.
Stap 4
Stoof gedurende 3 uur op laag vuur met de deksel op de pan tot het vlees gaar is en uit elkaar valt. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Kook intussen de tagliatelle volgens de beschrijving en giet af. Rasp de pecorino op een grove rasp.
Stap 6
Verdeel de pasta en Italiaanse stoof over de borden.
Stap 7
Garneer met de rest van de Italiaanse kruiden en pecorino
