Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Italiaanse maaltijdsoep met tortellini
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Italiaanse maaltijdsoep met tortellini
Stap 1
Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook circa 4 minuten.
Stap 2
Voeg de tomaten, bleekselderij, steeltjes van de basilicum en de bouillon toe en kook circa 10 minuten.
Stap 3
Kook intussen de tortellini beetgaar.
Stap 4
Pureer de soep met een staafmixer, roer de slagroom erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Serveer de soep met de tortellini, basilicumblaadjes en besprenkel met olijfolie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie530 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten46 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd13 g
