Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hutspot met komijn en snelle hachee
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hutspot met komijn en snelle hachee
Stap 1
Verhit de olie en bak hierin de krieltjes, worteltjes, de helft van de uien en de komijn 2-3 minuten.
Stap 2
Giet de bouillon erbij en smoor in 12-14 minuten zachtjes gaar. Roer regelmatig door.
Stap 3
Verhit voor de biefhachee de boter en bak hierin het vlees met de rest van de uien in circa 2 minuten goudbruin.
Stap 4
Voeg de hacheekruiden, peper en 400 ml warm water toe. Stoof zachtjes 3-4 minuten.
Stap 5
Bind met aangelengde maizena en breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Laat de aardappel- en wortelballetjes heel of stamp ze grof. Bestrooi met de peterselie en serveer de biefhachee in eenpersoons schaaltjes erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie715 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten56 g
- Vet39 gWaarvan verzadigd16 g
Trefwoorden
