Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hangop met kaneel en toffeesaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hangop met kaneel en toffeesaus
Stap 1
Schep de hangop uit de doek in een kom, roer de kaneel erdoor en zet weer terug in de koelkast.
Stap 2
Smelt voor de saus de boter met de basterdsuiker en voeg de slagroom in een straaltje toe. Breng aan de kook en laat circa 3 minuten zachtjes borrelen tot de saus zo dik is dat deze op de bolle kant van een houten lepel blijft hangen.
Stap 3
Schep met 2 natgemaakte eetlepels 3 quenelles van de yoghurt op een bord. Druppel de toffeesaus er in strepen over.
Aanvullende benodigdheden
- - schone theedoek
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie605 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten47 g
- Vet41 gWaarvan verzadigd27 g
Trefwoorden
