Groenteloempia met rosbief
Ingrediënten
Bereidingswijze Groenteloempia met rosbief
Stap 1
Schil de wortel met een dunschiller en snijd de wortel in stukken van 5 cm. Snijd de stukken in de lengte in plakken van 3 mm dik en snijd deze plakken in de lengte in reepjes van 3 mm dik. Snijd ook de bosuitjes in stukken van 5 cm en vervolgens in dunne reepjes. Haal de plakjes rosbief los en snijd ze in reepjes. Hak de pinda’s grof.
Stap 2
Roer in een schaaltje de pindakaas met sambal en sojasaus tot een dipsausje. Verdun zo nodig met 1-2 eetlepels water.
Stap 3
Vul een wijde schaal met koud water en spreid de theedoek uit. Haal een rijstvel door het water, zodat het zachter wordt. Spreid het rijstvel uit op de theedoek. Verdeel in het midden wat wortel- en uireepjes, rucola, rosbief en pinda’s. Vouw de zijkanten over de vulling en rol het rijstvel stevig op.
Stap 4
Maak zo ook de andere rolletjes en serveer ze direct op een schaal met het pindasausje.
Aanvullende benodigdheden
- - schone theedoek
Voedingswaarden
- Energie965 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten17 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd2 g
