Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Groente salade met wortel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Groente salade met wortel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de wortels en halveer in de lengte. Halveer de radijsjes in de lengte en schep samen met de wortel op een met bakpapier beklede bakplaat om met 2 el olijfolie, peper en zout. Rooster in 15 - 20 minuten beetgaar in de oven.
Stap 2
Snijd ondertussen de peultjes in de lengte in reepjes. Halveer de cherrytomaten. Rasp de kaas op een fijne rasp. Klop een dressing van de rest van de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, kaas, peper en zout.
Stap 3
Neem de wortel en radijs uit de oven en schep om met de peultjes, tomaten en de dressing. Verdeel de sla over een schaal en schep het groentemengsel erop. Garneer met de croutons.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie275 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten15 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
