Gevulde aardappelen met groene groenten
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevulde aardappelen met groene groenten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak elke aardappel in aluminiumfolie en pof 45 minuten in het midden van de oven. Prik na 40 minuten met een vork in de aardappelen. Komt die er makkelijk uit, dan zijn de aardappelen gaar.
Stap 2
Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in stukjes van 3 cm. Kook 5 minuten samen met de doperwten. Giet af en laat goed uitlekken.
Stap 3
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en snijd de vrucht in kwarten. Hak de dille grof. Meng 2/3 van de dille, citroenrasp, peper en zout door de crème fraîche. Schep om met de asperges en doperwten.
Stap 4
Neem de aardappelen uit de oven en maak de bovenkant van het folie open. Snijd de aardappelen in de lengt in en verdeel er het groente-crème fraîchemengsel over. Garneer met de rest van de dille en de citroenpartjes. Lekker met gebakken zalm.
