Gevuld brood met ratatouille en gegrilde entrecote
Ingrediënten
Bereidingswijze Gevuld brood met ratatouille en gegrilde entrecote
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de knoflook fijn. Maak de uien en paprika’s schoon. Snijd ui, paprika en courgettes in stukjes. Leg de groenten op de ovenplateau. Meng de groenten met ruim de helft van de olijfolie, knoflook, kruiden en zout. Spreid uit op het plateau en bak in 20-25 minuten gaar. Meng tussentijds een keer.
Stap 2
Haal de entrecotes een kwartier tevoren uit de koelkast. Bestrooi ze met zout en bestrijk dun met olijfolie.
Stap 3
Verhit een barbecue of grillpan. Rooster de entrecotes 2 minuten per kant. Laat 3 minuten rusten op een plank en snijd ze dan aan repen.
Stap 4
Snijd het brood overlangs in tweeën. Hol de onderste helft uit. Verdeel de ratatouille in de onderste helft en leg de repen entrecote erop. Besprenkel met nog wat olijfolie. Druk de bovenkant van het brood erop en snijd het gevulde brood in brede porties.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenplateau met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie350 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten25 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
