Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gegrilde kabeljauw met stiltonboter
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gegrilde kabeljauw met stiltonboter
Stap 1
Kook de aardappels beetgaar in water met zout. Bestrijk met 2 eetlepels olijfolie en wikkel in aluminiumfolie. Pof de aardappels circa 20 minuten op de barbecue. Meng intussen de kaas met de boter en bieslook. Houd apart.
Stap 2
Wrijf de vis in met grof gemalen peper. Giet 2 eetlepels olijfolie over de vis en gril op de barbecue in circa 5 minuten gaar. Dit gaat het makkelijkst met een speciale visklem.
Stap 3
Meng intussen de mosterd, azijn en sjalot. Giet al roerend de rest van de olie erbij. Giet al roerend 1-2 eetlepels water erbij en meng de dressing met de sla.
Stap 4
Leg de vis op een bord en schep een flinke eetlepel stiltonboter erop. Serveer met de groene salade en een gepofte aardappel.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
 - - aluminiumfolie
 - - visklem
 
Voedingswaarden
- Energie450 kcal
 - Eiwit27 g
 - Koolhydraten18 g
 - Vet29 gWaarvan verzadigd11 g
 
Trefwoorden
