Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gazpacho met ham-kaassterren
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gazpacho met ham-kaassterren
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg uit en steek met de koekjesuitsteker of een scherp mes 12 sterren uit het deeg
Stap 2
Leg de bladerdeegsterren op een met bakpapier beklede bakplaat. Scheur de parmaham in kleine stukjes en verdeel over de bladerdeegsterren.
Stap 3
Strooi de geraspte belegen kaas erover en bak de ham-kaassterren 15 minuten in de oven, of tot het bladerdeeg goudbruin en krokant is.
Stap 4
Schenk de gazpacho in 4 kommen. Roer de crème fraîche los en roer door elke kom gazpacho een eetlepel, zodat er een swirl ontstaat. Verdeel de ham-kaassterren erover.
Aanvullende benodigdheden
- - kleine stervormige koekjesuitsteker
Voedingswaarden
- Energie543 kcal
- Eiwit16.6 g
- Koolhydraten27.5 g
- Vet39.9 gWaarvan verzadigd21.1 g
Trefwoorden
