Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gamba’s Pil Pil
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gamba’s Pil Pil
Stap 1
Pers de knoflookteentjes uit en snijd de peterselie fijn.
Stap 2
Snijd de citroen doormidden en pers een helft uit.
Stap 3
Maak een dressing van de olijfolie, geperste knoflook, peterselie, chilivlokken en het sap van ½ citroen. Breng op smaak met peper en een snufje zout.
Stap 4
Snijd ½ citroen in plakjes en zet in een schaaltje op tafel met de mini gamba’s.
Stap 5
Bak per keer een aantal mini gamba’s in een gourmetpannetje en lepel er wat van de olie over.
Stap 6
Serveer met de partjes citroen en een plakje stokbrood om de dressing op te dippen.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
Voedingswaarden
- Energie221 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten22 g
- Vet12 g
Trefwoorden
