Fruitwraps
Ingrediënten
Bereidingswijze Fruitwraps
Stap 1
Snijd de aardbeien in drie plakjes. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in plakken van 0,5 cm. Snijd de helft in blokjes.
Stap 2
Verwijder de schil en zaadlijst van de meloen en snijd het vruchtvlees in blokjes even groot als de mango. Pluk 24 mooie blaadjes van de munt.
Stap 3
Vul een ondiepe schaal met lauwwarm water. Week een rijstvel in het water tot deze zacht is, laat goed uitlekken en leg op een bord. Verdeel achtereenvolgens in het midden van het rijstvel 2 blaadjes munt, 3 plakjes aardbei, mango- en meloenblokjes.
Stap 4
Vouw de zijkanten naar binnen en rol het rijstvel op. Maak er zo nog 11. Bewaar in een goed afsluitbare trommel in de koelkast.
Stap 5
Doe de rest van de mango met de gembersiroop en de rest van de munt in een hoge beker en pureer tot een gladde saus. Schenk in een goed afsluitbaar bakje of pot. Serveer de mangosaus als dip bij de fruitwraps.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie78 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten17 g
Trefwoorden
