Champagne MonChoutaart
Ingrediënten
Bereidingswijze Champagne MonChoutaart
Stap 1
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Stap 2
Smelt de boter in een pan. Neem van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix erdoor.
Stap 3
Verdeel dit gelijkmatig over de bodem van de springvorm en druk met de bolle kant van een lepel stevig aan.
Stap 4
Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast. Klop intussen de MonChou met een mixer met garde op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Stap 5
Voeg de champagne en de taartmix toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Stap 6
Voeg de slagroom toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 2 minuten tot een egale massa.
Stap 7
Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Stap 8
Smelt de witte chocolade en verdeel over een grote met bakpapier beklede plaat.
Stap 9
Smeer dun uit met een (palet)mes en laat 20 minuten uitharden in de koelkast.
Stap 10
Haal de taart uit de springvorm. Breek de witte chocolade in grove schotsen en steek speels in de taart. Garneer met de jam.
