Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bun cha
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bun cha
Stap 1
Meng 2 eetlepels vissaus met de honing en 1 teentje knoflook. Roer het vlees erdoor en laat even staan.
Stap 2
Maak een dressing van de overige vissaus, limoenrasp, -sap, suiker, overige knoflook, rode peper, koriander en 3 eetlepels water.
Stap 3
Verhit een droge koekenpan en bak hierin het vlees in circa 8 minuten goudbruin en licht knapperig. Bereid de mihoen en spoel af met koud water.
Stap 4
Verdeel de mihoen over kommen. Leg wat komkommer, wortel, sla en vlees erop. Maak af met de dressing, gebakken uitjes en srirachasaus naar smaak.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie395 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten55 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd3 g
