Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bonbon van pure chocolade en granaatappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bonbon van pure chocolade en granaatappel
Stap 1
Rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan. Houd apart. Verwarm de chocolade au bain-marie met een snuf kaneel, tot bijna alle klontjes zijn gesmolten. Neem de schaal van de pan en klop met een garde de laatste klontjes glad.
Stap 2
Laat al roerend de choco lade iets afkoelen en schep dan het amandelschaafsel erdoor. Maak met 2 lepels 12 kleine bergjes op het bakpapier. Verdeel de granaatappelpitjes erover, druk ze een beetje aan en laat helemaal afkoelen. Lekker met een espresso.
Aanvullende benodigdheden
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie265 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten23 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
